Combatere plosnitele de cereale gandaci verzi mirositori

Plosnita gandac urat mirositor

     In cadrul acestui articol urmeaza sa dezbatem problema plosnitelor de cereale ce patrund in interiorul apartamentelor si locuintelor. Acesti gandaci urat mirositori sunt din ce in ce mai raspanditi in Bucuresti, si provoaca din ce in ce mai multe neplaceri nefericitilor pe care ii viziteaza.


Combaterea gandacilor verzi urat mirositori

     Plosnitele de cereale, gandaci verzi, urat mirositori s-au raspandit in ultimii ani in Bucuresti in mod total frenetic, ajungand aproape la proportii de infestari in masa. Ele patrund prin ferestrele termopan pe care le gasesc deschise, iar atunci cand sunt starpite prin presiune miros foarte urat, un miros tipator si persistent.

      Motivul pentru care aceste insecte s-au inmultit peste masura este datorat reabilitarilor termice ce sunt efectuate in Bucuresti. Acesti gandaci verzi se ascund intre polester si zid si ies in momentul reproducerii in perioada toamnei. Gandacii verzi patrund prin rosturi lasate de zidari iar in case patrund pe ferestre. Cel mai mult le place sa stea pe balamaua superioara a termopanului (nu stim de ce), acolo gasind sute de clienti care i-au prins prin inchiderea ferestrei.

Inchiderea ferestrelor cu plase de insecte pentru blocarea intrarii gandacilor

     Daca montati sisteme de plase pentru insecte la ferestrele termopan eliminati riscul de a mai patrunde in casa dumneavoastra a plosnitelor de cereale, gandacii verzi urati mirositori. Daca doresti sa sti pretul pentru plasele de insecte de care ai nevoie, o poti face accesand calculatorul online de plase de insecte de aici.

Mai jos gasesti imagini cu gandacii urat mirositori gasiti in ferestrele termopan.

gandac verde urat mirositor

plosnita verde termopan

Gandac urat mirositor

Gandac mirositor verde



reparatii termopane iarna



ultrapvc reparatii termopane

inscrie-te in sistemul de mesagerie UltraPVC

Te vom anunta de indata cand vom avea oferte sau produse promotionale disponibile. Ne angajam a nu te bombarda cu e-mailuri inutile, de regula trimitem maxim 1-2 mesaje lunar.

[forminator_form id="1833"]

logo